• Print
close

Modetrends 2017

Terwijl wij ons bezig houden met vintage kleding, komt de modewereld elk jaar weer met nieuwe trends. We worden ook vaak verrast met mode uit de oude doos. Wat heeft 2017 voor ons in petto? Kijk met ons mee.

Blote schouders
Ga in 2017 met de schouders bloot. De off shoulder is momenteel erg in. Draag jurkjes en shirts met blote schouders en krijg direct die sexy look. De off shoulder is te dragen met elke kledingstijl. Combineer je off shoulder met sneakers voor een sportieve look en met mooie hoge pumps voor een elegante uitstraling. Dit is een trend die komt en gaat, maar vanwege de elegante uitstraling is dit wel een trend waar veel vrouwen dol op zijn.

Tailleriem
Op de catwalk van Prada 2017 kunnen we er eigenlijk niet omheen. Veel outfits zijn voorzien van een tailleriem. Een tailleriem is goed te combineren met een oversized shirt en is makkelijk toe te passen in onze outfits van 2017.

Schoudervullingen
De schoudervullingen zijn een mooi voorbeeld van mode uit de oude doos. Schoudervullingen zijn tegenwoordig  weer erg populair. Jurken, truitjes en jassen met schoudervullingen worden steeds meer gedragen. In 2017 wordt hier nog meer aandacht aan gegeven. De combinatie met een slanke taille, voorzien van een tailleriem, geeft een bijzonder silhouet.

Trenchcoat
Het lijkt erop dat de trenchcoat elk jaar weer terug blijft komen. Tegenwoordig heeft iedereen wel een trenchcoat thuis liggen. De beige variant blijft favoriet. De trenchcoats van dit jaar zijn wel bijzonder. Heb jij al een mooie trenchcoat met een print? De meeste trenchcoats hadden voorgaande jaren een effen kleur. Een trenchcoat met een print is wel een mooie eyecatcher.

Kleding personaliseren
Steeds meer mensen houden zich bezig met het personaliseren van hun kleding. Jobopromotions.nl kan je hierbij helpen. Zij personaliseren je kleding door deze te bedrukken met een tekst of afbeelding naar wens.

No Comments

Leave a reply

Post your comment
Enter your name
Your e-mail address

Story Page